ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Notícies

CONVENI AMB MYSEAHOUSE PER A REALITZAR ACTIVITATS DEL NOSTRE PROGRAMA DE PREVENCIÓ D’ABÚS A NINS I N

noti1

20/10/2022

Aquest mes d’octubre hem firmat un conveni amb MySeaHouse per a realitzar el nostre programa de prevenció d’abús sexual a menors dirigit a nins i nines de les illes de 4 a 11 anys gràcies al qual aprendran a dir NO a l’abús.

Amb el finançament obtingut podrem arribar a uns 1.250 menors realitzant bé el taller “Explorant amb en Nil” bé el Conta Contes “Crida ben fort, Estela!”

El taller “Explorant amb en Nil” va dirigit a nins i nines de 4 i 5 anys que cursen el segon i el tercer curs d’Educació Infantil (P4 i P5). A partir del personatge d’en Nil, un nin de 4 anys a qui li agrada fer-se preguntes, generem oportunitats d’aprenentatge en cada sessió. La nostra meta principal és que els petits diguin NO davant situacions desagradables o d’abús, que identifiquin emocions i que entenguin que una situació ens pot crear diversos sentiments i/o emocions i, en darrer lloc, que entenguin la necessitat de demanar ajuda a persones de confiança davant situacions d’abús.

Per una altra banda, pels menors de l’etapa escolar de primària (6 a 11 anys), es realitza el Conta Contes “Crida molt fort, Estela!” amb un llenguatge adaptat a l’edat del grup al qual es dirigeix. És una eina lúdica molt útil per introduir el tema de l’abús sexual que permet reflexionar sobre el tema. Gràcies al treball que sorgeix arran de la història, els menors adquireixen eines d’autoprotecció i aprenen a cridar NO davant una situació d’abús.

Gràcies a l’impuls que ens dona la firma d’aquest conveni, podem arribar als centres educatius que encara no coneixien el nostre programa, perquè així, ho implementin en un futur.

comparteix aquesta notícia