ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Cabecera Programa Atencion Psicologica a Adultos

ATENCIÓ PSICOLÒGICA AADULTS

El nostre programa ofereix teràpia psicològica a les persones que avui són majors d'edat i encara arrosseguen seqüeles d'haver patit abús sexual en la infantesa.

ATENCIÓ PSICOLÒGICA A ADULTS

VÍCTIMES D'ABÚS SEXUAL EN LA INFANTESA I/O L'ADOLESCÈNCIA

Les conseqüències de l'abús sexual infantil en moltes ocasions persisteixen en la vida adulta, tant físicament com mentalment i socialment. Algunes d'aquestes conseqüències són els trastorns d'alimentació, l'abús de drogues o alcohol, els comportaments sexuals inadaptats o les dificultats en la vinculació afectiva

A més, en el cas de dones víctimes, s'ha observat que moltes d'elles es relacionen amb la parella a través d'un vincle de poder i submissió i passen a ser víctimes de violència de gènere.

Creim que és fonamental oferir a les víctimes el suport i l'atenció professional adequats i, per això, hem desenvolupat aquest servei d'atenció psicològica a persones adultes víctimes d'abús sexual en la infantesa. Consta d'un nombre limitat de sessions individuals i ofereix la possibilitat de participar en un grup terapèutic.

El programa, dirigit a residents a les Balears, ajuda als pacients a elaborar la seva història personal i a tancar la seva ferida, treballant l'acte protecció i millorant considerablement les seves condicions personals i familiars.

Documental

"Cinco mujeres hablan"

Hi estàs interessat?

Si necessites més informació o estàs interessat a aplicar aquest programa, no dubtis a consultar-nos.