ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Notícies

MERCADET SOLIDARI

noti1

30/09/2023

Dissabte 30 de setembre, l’Hort dels Reis del Parc de la Mar ha estat l’escenari de la 14ª edició del nostre Mercadet Solidari, que s’ha convertit en una tradició i que cada any reuneix a més persones.

Sempre és una bona oportunitat per a trobar productes de qualitat a preus increïbles, ja sigui roba, accessoris, parament de la llar, llibres o joguines. A més, aquest any, en el nostre Petit Cafè, ningú s’ha pogut resistir a provar un bocí de tartà, un Snack salat, un Hot Dog o una llimonada refrescant.

Un any més, la tasca dels nostres voluntaris i voluntàries va ser increïble i des d’aquí els volem reiterar el nostre agraïment pel seu compromís amb la Fundació. Així com, volem agrair la col·laboració desinteressada de Lluís Perez Pastisser, Restaurant Primo Taquería, Distribuidora Rotger i Piluca Osaba per les seves aportacions valuoses al mercadet, i també a Petra, que va deixar guapíssims a tots els nins i nines amb el seu pinta cares.

Finalment, també volem donar les gràcies a totes les persones que us vau apropar per interessar-vos i recolzar-nos en el nostre treball. El mercadet és un esdeveniment important en la nostra agenda, no només per a recaptar fons, sinó que, sobretot, per a dur el missatge de RANA a peu de carrer i conscienciar a la població d’una realitat que moltes vegades roman oculta.

A tots i totes, gràcies per la vostra ajuda i us esperem l’any que ve.

comparteix aquesta notícia