ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Notícies

II FÒRUM "TURISME I INFÀNCIA"

noti1

23/03/2023

Aquest dijous hem participat al II Fòrum de Turisme i Infància “La prevenció de l’explotació sexual de la infància i l’adolescència en els viatges i el turisme” organitzat per FAPMI.

La jornada, realitzada gràcies a la col·laboració de la Facultat de turisme, ha comptat amb experts de diferents entorns, tant del tercer sector com de l’empresa. Han participat Selma Fernández i Judit Alcaide de ECPAT – Espanya, Gabriela Kühn i Adriana Hidalgo de ECPAT internacional i Isabelle Tudorica que ha exposat les diferències entre voluntarietat i “voluntarisme” i com, aquest darrer, pot facilitar l’explotació de nins, nines i adolescents.

Per part del tercer sector, hem comptat amb la presència de Natalia Colmenar de Diaconia Espanya i Marta López d’UNICEF.

La visió de l’empresa l’hem tingut gràcies a Catalina Alemany, directora de RSC de RIU que ens ha explicat les bones pràctiques de RIU i com, des d’aquesta cadena hotelera, s’aplica el codi de conducta per prevenir l’explotació de nins, nines i adolescents.

La jornada s’ha tancat amb un col·loqui en el qual ha participat Patricia Raduán de Fundació RANA, Jesús Martín de Aethnic, Alexandra Wagner de TUI Group i Janka Jurkiewicz, Inspectora Cap de la Policia Nacional.

Podeu trobar més informació de cada una de les ponències a https://ecpat-spain.org/eventos/ii-foro-turismo-e-infancia/

 

comparteix aquesta notícia